Art director

 

…Volim darivati učinak sofisticirane prirodnosti. Ljubavlju prenositi harmoniju ženstvenosti svakoj Dami, koja je za mene kraljica…

Davor Perman art direktor u istoimenom salonu, rodio se u Rijeci, gdje je stekao profesionalnu naobrazbu na styling akademiji. Umjetničkog temperamenta i kao odlučan poduzetnik kreće u Milano kako bi se profesionalno usavršio.

Radi u najbitnijim salonima Milana pripremajući put prema međunarodnoj, izrazito zahtjevnoj klijenteli, koja ga odmah prihvaća i usvaja. Kao iskonski eklektik i prirodan talenat širi poznanstva među modelima i slavnima, radi u modi, u backstageu revija i foto sessiona.

Odlučuje se vratiti u Hrvatsku te postaje vodeća ličnost stila ne samo zahvaljujući svojim stručnim zaslugama, kojima svakoj ženi uspješno daruje glamurozan look, već i svojoj osobnosti. Stvara avangardne oblike i styling, dok ga koloristička i stilistička maštovitost promovira među najtraženije i najpriznatije umjetnike branše.Sad već zreo tumač profesije, Davor Perman odlučuje se otvoriti vlastiti salon u kojem ostvariti najprestižnije međunarodne trendove, a najveći stil rezerviran je za doček gosta, za kvalitetu pružene usluge te za originalnost same ideje, a sve to koristeći – po prvi put u Hrvatskoj – prestižnu marku proizvoda Aveda.

Hair designer & image maker dvije su rijetke vrline koje odlikuju Permanov rad te ga promoviraju u istinskog Gurua ljepote.